2017 májusában három tematikus eseményen várjuk kiállítóként a kábeltelevíziózás iránt érdeklődőket. Elsőként 14. és 16. között kerül sor Tihanyban a Magyar Kábelkommunikációs Szövetség Közgyűlésére és Szakmai Konzultációs Napjára, ahol standunkon munkatársaink szívesen állnak rendelkezésre a Comtech termékek és megoldások bemutatásával, illetve nyújtanak segítséget azok alkalmazásával kapcsolatban.

18.-án Győrben a Széchenyi István Egyetemen megrendezett Távközlés Világnapja alkalmával nemcsak kiállítóként lesz jelen cégünk, hanem a 13:50-kor kezdődő, a "Műsorterjesztés jövője, a jövő hálózata" című előadással a "Digitális hozadék" szekcióban is képviselteti magát.

A hónap a kölni ANGACOM kiállítással zárul, ahol a 8. csarnok T31 standján találhatnak meg minket. Itt mutatjuk be elsőként többek között megújult DOCSIS 3.1 fejállomási platformunkat és az immár önálló termékként is elérhető ComMon V4.0 felügyeleti szoftverünket. Keressen fel minket május 30. és június 1. között Európa legrangosabb kábeltelevíziós eseményén!

Vissza a hírekhez...