Rólunk

A COMTECH Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonban álló, közepes méretű vállalkozás optikai és szélessávú telekommunikációs eszközök fejlesztésére és gyártására. Kínálatunk lefedi a KTV hálózatok átviteltechnikai és távfelügyeleti rétegeit valamennyi szükséges kiegészítővel együtt. A széles termékválaszték, az ideális létszám és a magasan képzett, több, mint 25 év szakmai tapasztalattal rendelkező fejlesztői csapat lehetővé teszi még a legkülönlegesebb megrendelői igények kiszolgálását is. Rugalmasságunkhoz hozzájárul, hogy az igazgatási, fejlesztési, értékesítési, beszerzési és gyártási részlegünk ugyanott, győri telephelyünkön működik.

 

A COMTECH termékek minőségét ISO 9001 tanúsítvány garantálja, míg műszaki kompetenciánkat  SCTE tagságunk biztosítja. Ezen felül világszerte többszáz szolgáltató megbízható partnereként nem csupán legyártjuk a kívánt termékeket, hanem rendszer- és eszközszintű támogatást is nyújtunk, akár a terepen is.

 

Tudjuk, hogy magyarországi piacvezető szerepünk kötelezettségekkel jár. Ennek megfelelően a COMTECH Kft. támogatja a győri középfokú szakmai képzést, és eredményes kapcsolatot ápol a Széchenyi István Egyetemmel. Hasonlóképpen vállalatunk törekszik arra, hogy dolgozói számára a legkedvezőbb körülményeket teremtse meg - ennek eszközei például az egészségmegőrző programok és a sportcélú béren kívüli juttatások.

 

Vissza a hírekhez...