Rólunk

 

Bemutatkozás

A COMTECH Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonban álló, közepes méretű vállalkozás optikai és szélessávú telekommunikációs eszközök fejlesztésére és gyártására. Kínálatunk lefedi a KTV hálózatok átviteltechnikai és távfelügyeleti rétegeit valamennyi szükséges kiegészítővel együtt.

A széles termékválaszték, az ideális létszám és a magasan képzett, több, mint 25 év szakmai tapasztalattal rendelkező fejlesztői csapat lehetővé teszi még a legkülönlegesebb megrendelői igények kiszolgálását is. Rugalmasságunkhoz hozzájárul, hogy az igazgatási, fejlesztési, értékesítési, beszerzési és gyártási részlegünk ugyanott, győri telephelyünkön működik. A COMTECH termékek minőségét ISO 9001 tanúsítvány garantálja, míg műszaki kompetenciánkat SCTE tagságunk biztosítja. Ezen felül világszerte többszáz szolgáltató megbízható partnereként nem csupán legyártjuk a kívánt termékeket, hanem rendszer- és eszközszintű támogatást is nyújtunk, akár a terepen is.

Tudjuk, hogy magyarországi piacvezető szerepünk kötelezettségekkel jár. Ennek megfelelően a COMTECH Kft. támogatja a győri középfokú szakmai képzést, és eredményes kapcsolatot ápol a Széchenyi István Egyetemmel. Hasonlóképpen vállalatunk törekszik arra, hogy dolgozói számára a legkedvezőbb körülményeket teremtse meg - ennek eszközei például az egészségmegőrző programok és a sportcélú béren kívüli juttatások.

 

Történetünk

 • Megalakul a COMTECH Kisszövetkezet KTV alapú diszpécser- és riasztórendszerek, illetve modemek fejlesztésére és gyártására.

 • Megindul a passzív átviteltechnikai eszközök gyártása.

 • A vállalkozás lemezházba szerelt, kompakt, szélessávú erősítők termékcsaládjával jelentkezik a piacon.

 • Az első export szállítások.

 • A kültéri, öntvényházas eszközök bevezetése.

 • A COMTECH száloptikai eszközök gyártását kezdi meg.
  A növekvő vállalat új telephelyre költözik.

 • A cég megszerzi az ISO20021 tanúsítványt.

 • Teljes, optikai és RF elemekből álló fejállomási termékcsalád kifejlesztése.
  A COMTECH bemutatja saját fejlesztésű monitoringrendszerét.

 • Lezárul az első, összetett feladatot megoldó személyre szabott fejlesztési projekt.

 • A COMTECH elindítja javítási és upgrade szolgáltatását.

 • 25 éves jubileum.
  25.000.000 eladott termék, 200.000 COMTECH eszközzel felügyelt hálózati elem világszerte.
  A cég bejelenti DOCSIS 3.1 termékcsaládját és DOCSIS monitoringrendszerét.

 • Tulajdonos váltás a COMTECH-ben – új közép- és hosszútávú stratégia.
  COMTECH új fejállomási platform.

 • Stratégiai megállapodás a Harmonic Inc-nel Remote PHY eszközcsalád fejlesztésére.

 • Az FTTB termékcsalád bevezetése.
  Új erősáramú hálózati monitoring termék stratégia.

  30 éves a Comtech! Jöjjön el Ön is a konferenciára! Regisztráljon most!

 

Referenciák

Vodafone
Melita
Skp
Tarr
Vidanet
Invitel
Upc
Erivision
Telekom
Vip
Kevag-Telekom
Kabel-Braunau
Epnet
Stadtwerke-Kitzbuehel
Kabelnetz
Ktv

 

Rólunk mondták

"Egy hosszabb projekt során szereztem jó tapasztalatokat a COMTECH Kft.-vel, együttműködésünk rendkívül jó volt. A projekt megvalósulása megelégedésünkre szolgált, és a kommunikáció is hatékony volt. Barátságos és motivált munkatársakat ismertem meg a COMTECH-nél."

Ralf Herberg

tervező munkatárs; Vodafone Kabel Deutschland GmbH; Németország

"Szívesen együttműködünk a COMTECH Kft.-vel, mert olyan versenyképes termékeket biztosítanak számunkra, amelyek tökéletesen megfelelnek elvárásainknak. A termékek üzembiztonsága és minősége a legmagasabb igényeket is kiszolgálja. A COMTECH Kft. kiváló együttműködésének és szolgáltatásainak köszönhetően megbízható partnerünk."

Gottfried Schaffelhofer

ügyvezető; Schaffelhofer CATV-Service; Ausztria

"A Melita cég 2012-ben kezdett új erősítőket keresni HFC hálózatának fejlesztéséhez a folyamatosan növekvő sávszélesség-igény kiszolgálása érdekében. Több lehetséges megoldás megtekintése után az ANGA kiállításon találkoztunk a COMTECH munkatársaival, akik több, a Melita elvárásainak megfelelő lehetőséget is felkínáltak. Ezek felhasználásával mindenfajta fennakadás nélkül történt meg a fejlesztés 2013. és 2014. folyamán. Az értékesítési és a műszaki csapat egyaránt rendkívül segítőkész , az elkövetkező években a COMTECH Kft.-vel közösen folytatjuk a munkát."

Roderick Cassar

senior HFC mérnök, Melita plc., Málta

"A UPC Magyarország azért választja partneréül a COMTECH Kft.-t, mert munkatársai nem ismernek lehetetlent, mindenre tudnak megoldással szolgálni. A cég ugyan kicsi, de lépést tart az idővel. Jól ismerik a KTV piacot és mindig szakértő választ adnak kérdéseinkre."

Veres Zoltán

műszaki fejlesztési és minőségbiztosítási igazgató; UPC Magyarország Kft.; Magyarország

"Az Anvimur vezetőségét és műszaki munkatársait meggyőzte a COMTECH termékek megjelenése és minősége.. A COMTECH száloptikai megoldások átfogó kínálatát nyújtja, amely kiszolgálja a legtöbb optikai hálózaton végzett munkát. Az Anvimur kifejezetten ajánlja a COMTECH termékeket valamennyi spanyolországi projekthez, amelyre tőle ajánlatot kérnek."

Meyricke Burgess

import beszerzési vezető; Anvimur; Spanyolország

"Néhány ok, amiért a COMTECH-et ajánljuk: 1./ Termékeik széles választéka a HFC hálózatokon előforduló összes beltéri és kültéri aktív eszköz iránti szükségletet lefedi. 2./ Fejállomási optikai eszközök (adó, vevő) bőséges kínálatát nyújtják. 3./ Különleges igények esetén pozitívan állnak az új fejlesztések kérdéséhez. 4./ Eszközeik nagy része alkalmas monitoring modulok fogadására, és ezáltal nemcsak mérési eredményeket és riasztásokat szolgáltatnak, hanem távoli beavatkozásra is lehetőséget adnak. 5./ A megrendelések kezelése és a szállítási feltételek egyaránt nagyon kedvezőek.."

Havasi Tamás

szenior hálózatüzemeltetési mérnök, Vidanet Zrt.; Magyarország

"A COMTECH Kft. a Magyar Telekom Zrt. (korábban T-Kábel) KTV hálózati eszközeinek fő beszálítója 2005. óta. Termékeik következetesen magas technikai színvonalat képviselnek és valamennyi műszaki követelményünknek megfelelnek. A következő COMTECH termékeket használjuk megelégedéssel: fejállomási optikai és RF eszközök, optikai node-ok, erősítők; hálózatfelügyeleti rendszer, amely nagyban hozzájárul HFC hálózatunk gazdaságos és megbízható működtetéséhez. Az eszközöket minden esetben rugalmasan illesztették speciális elvárásainkhoz, és a megrendelt termékeket a megfelelő időben leszállították. Mindig és minden esetben készen állnak, hogy segítsenek bármilyen problémánkban, és kiváló támogatást adnak termékeikhez."

Czipper András

vezető - KTV platformfejlesztési részleg, Magyar Telekom Zrt.; Magyarország

 

Tanúsítványok